Clouds
21 Budapest
Dollár
367,94 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
442,47 Ft
Bitcoin
22,832 $

Ilyen formában vágott neki 2023-nak Pumped Gabo

Fotó: Instagram/Pumped Gabo
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Pumped Gabo is imád edzeni, számára ez egy életforma, amit 2023-ban is folytatni fog, méghozzá egy remek és erős alap kíséretében.

Pumped Gabo gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra vált híressé, és azóta jó pár esztendő eltelt. Sokat tanult, tapasztalt és fejlődött, miközben igazi felnőtté vált, nem kevés követővel a neve mellett a közösségi oldalán.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Jelenleg igen közel áll ahhoz, hogy 210 ezer követője legyen az Instagramon, ami valószínűleg hamarosan meg is lesz neki. Közszereplőként nem olyan könnyű az élete, mint azt sokan gondolnák, vagy mondják.

Középszereplőként az ember mindig nyomás alatt van, és a legkisebb hibáját is felnagyítják. Erre már számtalan példát láthattunk, ahogyan arra is, hogy az emberek szeretnek ítélkezni, és odaszólni.

Gabónak ezzel is meg kellett ismerkednie, és legutóbb is kapott pár kemény odaszólást, ami után nyilvánosan bocsánatot kért. 2023 számára is egy fontos esztendő lehet, és a női rajongók nagy örömére folytatja az edzéseket.

Sokan odavannak érte, és most, hogy több ideje lesz edzeni, megnyomja az edzéseket. „Getting ready for Balaton Sound is my favorite. Januárban csak 3 buli, edzés ezerrel.” – írta a posztjában, készülvén a 2023-as Balaton Sound-ra.

Még több bulvár: A súlyos balesetet szenvedett Jeremy Renner bejelentkezett a kórházból