Botrány a BL-selejtezőn, rendbontásba fulladt a győzelem

Fotó: Twitter/PSV
not image

Nagy Noel

2021.július.22 - 13:52

A Bajnokok Ligája második selejtezőkörében a PSV Eindhoven a Galatasaray csapatával csapott össze, amely nem csak a mérkőzésről marad emlékezetes.

A holland együttes végül 5-1-es győzelemmel zárta a találkozót, így a Galatának kisebb csoda kellene ahhoz, hogy továbbjusson a BL következő selejtezőkörébe.

Az eindhoveni együttes azonban ugyan az eredményre büszke lehetett, a szurkolóira annyira nem, ugyanis ahogyan nézőtéri videókban is látszik, rátörtek a török szurkolókra – szúrta ki az Index.

Az egyik videón például látszódik, ahogy az előtérben egy apuka éppen próbálja kimenekíteni a kislányát, miközben javarészt fekete pólós holland ultrák kergetik, ütik és rúgják a Galatasaray drukkereit.

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi bőszítette fel ennyire a holland szurkolókat, annyi azonban biztos, hogy a török ultrák fejvesztve próbálnak menekülni az agresszió elől.

A mérkőzés visszavágóját egyébként jövő héten fogják megrendezni a Galatasaray otthonában, ahova a hollandok magabiztos előnnyel érkezhetnek.