Clouds
21 Budapest
Dollár
359,70 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
433,54 Ft
Bitcoin
23,487 $

A PSG elkezdett engedni, ennyit kérnek Mbappéért

Fotó: Pixabay
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A legfrissebb hírek szerint a párizsi klub az átigazolási szezon utolsó hónapjában elkezdett engedni, miután látják, hogy Mbappé nem akar hosszabbítani.

Mbappé több alkalommal is visszautasította a PSG ajánlatait, amik már nagyon nagy összegekről szóltak. A hivatalos párizsi kommunikáció hónapok óta ugyanaz, vagyis nem adják el a legértékesebb játékosukat.

Soron kívül Gyermekekre vadászó férfiak tartják rettegésben a szülőket az Egyesült Királyságban

A Defensa Central azonban most arról ír, hogy a kialakult helyzet miatt a PSG mégis megszabta a francia támadója árát, miután, ha ezen a nyáron nem adják el, akkor jövő ilyenkor ingyen válthat klubot.

Angliából érkező információkra hivatkozva a spanyol lap azt mondja, a PSG hajlandó lenne meghallgatni az ajánlatokat, amennyiben azok elérik a 175 millió eurós összeget. Jelenleg ezt csak nagyon kevesen tudnák kifizetni, és a Real Madridnak is rendesen össze kellene szorítania a fogait.

Nem véletlenül tervez eladásokat, mivel azokból az összegekből szeretnék lebonyolítani a transzfert, és lehetséges, hogy Mendy is ezen terv részeként távozhat. A Real Madrid eddig nagyon türelmes volt, semmilyen nyomást nem gyakorolt a franciákra, ami most kifizetődhet.

A PSG évekkel ezelőtt 180 millió eurót fizetett Mbpapéért, és szeretné visszakapni ennek az összegnek a legnagyobb részét. A madridiak a legaktívabb érdeklődők, és a csatár is náluk akarja folytatni, így minden adott lehet.

Bár a két klub között jó a kapcsolat, ez a 175 millió euró túl magas összeg egy olyan játékosért, akinek jövőre lejár a szerződése, ami miatt valamivel olcsóbban jutnának hozzá Mbappéhoz. A PSG tudja, hogy a csatár marketingértéke is az egyik legmagasabb, már csak emiatt sem akarnának nagyon engedni az árból.

A Realnak nagyjából egy hónapja maradt arra, hogy ezt a számot legalább 150 millióra csökkentse, bár egyelőre semmilyen hivatalos ajánlat nem futott be a párizsiakhoz, pontosan amiatt, mert eddig nagyon egyértelműek voltak a transzfer kapcsán.

Madridban Hazardért több mint 100 millió eurót fizettek, és egyelőre távolról sem jött be az üzlet, bár nehéz elképzelni, hogy Mbappé hasonlóan járna. A korábbi hírek szerint a belgának már csak egy szezonja maradt arra, hogy bizonyítson, mert máskülönben eladják.