Rendesen beindult a PSG, a Real Madrid egyik nagy célpontja is az övék lehet

Fotó: Twitter/Paris Saint-Germain
not image

Hujber Dávid

2021.június.19 - 13:10

Párizsban nagyon komolyan gondolják, hogy ezen a nyáron az utóbbi évek legnagyobb átigazolásait hajtják végre, ami akár még meg is győzheti a maradásról Kylian Mbappét.

A PSG nagy terve, hogy a katari világbajnokság előtt felérjen a csúcsra Európában és megnyerje a Bajnokok Ligáját. Ez már tavaly sikerülhetett volna nekik, de akkor a Bayern München megállította őket a fináléban, míg legutóbb az elődöntőig jutottak.

Ez igen meggyőző teljesítmény, bár tegyük hozzá, hogy az évek alatt rengeteg pénzt költöttek az igazolásokra és a magas fizetésekre. Most újabb és újabb remek játékosok érkezhetnek, akikkel visszakerülhetnek a francia trónra, amit váratlanul elvesztettek, illetve megszerezhetik a BL-trófeát.

A spanyol AS beszámolója szerint Eduardo Camavinga továbbra is a PSG célpontjai között szerepel, akit az egyik legnagyobb tehetségnek tartanak, és még mindig csak 18 esztendős. Többek között a Real Madrid is szeretné a soraiban tudni a Rennes középpályását, de eddig nem jártak sikerrel.

Noha Wijnaldum aláírt és elhagyta a Liverpoolt, a L’Equipe úgy tudja, hogy a 18 éves sztár még mindig a PSG radarján van, bár a holland megszerzésével az elmúlt hetekben a Rennes-vel való kapcsolatfelvétel némiképp halványulni látszott.

2022-ig szól a szerződése, ami azt jelentené, hogy jövőre ingyen távozna, így a franciáknak ezen a nyáron túl kellene adniuk rajta, ha nem hosszabbít. Camavinga nem akar mást, minthogy a következő szezonban a PSG játékosa legyen, és jelenleg csak ez jár a fejében.

A hőségriadóra való tekintettel engedményt tesz az MLSZ a magyar szurkolóknak

Nem lesz könnyű megszerezni őt, mivel a Rennes 50 milliót kér a legértékesebb játékosáért, bár valószínűleg ennél kevesebbel is be fogják érni Camavinga távozási szándéka miatt, akinek esze ágában nincs hosszabbítani.

Ha június 28-ig nem járnak sikerrel, akkor a klub megpróbál kiharcolni érte egy jelentős összeget, bárki is legyen a kérő.