Dollár
390,90 Ft
Euró
408,35 Ft
Font
472,37 Ft
Bitcoin
16,224 $

A PSG-nek kezd elege lenni Ramos-ból és a hobbijából

Fotó: Kai Harvetz, a Chelsea (b) és Sergio Ramos, a Real Madrid játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája elõdöntõjének visszavágó mérkõzésén a londoni Stamford Bridge stadionban 2021. május 5-én. MTI/EPA/Neil Hall
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. november 23. - 09:16

Sergio Ramos az utóbbi időben jobban kitűnik azzal, amit nem csinál, mint azzal, amit csinál, legalábbis a pályán, ugyanis a futballon kívül jut neki elfoglaltság bőven. 

Sergio Ramos bemutatkozása egyre többet csúszik, hiába szólnak arról a hírek, hogy lassan visszatérhet, ez nem történt még meg. A bal lábában található talpizomsérülés mellett állítólag mentális problémái is vannak, ezért halasztották el ismét a visszatérését. 

Soron kívül Itt vannak a részletek az Erste négynapos bankszünnapjairól

Mauricio Pochettino még mindig várja a jó híreket az orvosoktól, azonban azok csak nem akarnak érkezni, a játékos pályán kívül töltött ideje pedig egyre csak nő, miután utoljára május 5-én játszott mérkőzést. 

Az El Nacional információi szerint a PSG-nél kezdik elveszíteni a türelmüket, azonban ez nem csak a visszatérés késésének szól, hanem a másnak is, Sergio Ramos ugyanis nettó 12 millió eurót keres szezononként, amelynek nagy részét a szenvedélyére, a lovakra költi. 

A Yegunda SR4, amely Ramos egyéni projektje, Sevilla mellett található, a játékos pedig rendszeresen elutazik, hogy megnézze hogy meg a több mint 50 fajtiszta ló sora. 

Ezeket az utakat annak idején Madridból is megtette, de tény, sokkal könnyebb volt már csak a távolság miatt is, azonban a párizsiaknak nem nagyon tetszik, hogy ennyit utazik, viszont játszani nem tud. 

A PSG-nél kezdik megelégelni a dolgot, ugyanis úgy gondolják, Ramos-t igazából nem is érdekli a klubja. Újabb kérdés, hogy a szerdai Manchester City elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen vagy a jövő vasárnapi Saint-Étienne elleni idegenbeli francia bajnokin tud-e debütálni. 

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.