Clouds
21 Budapest
Dollár
359,41 Ft
Euró
390,62 Ft
Font
445,58 Ft
Bitcoin
23,120 $

A PSG edzője szerint szó sincs viszályról Messi és Mbappé között

MTI/EPA/Tolga Bozoglu
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Paris Saint-Germain vezetőedzője, Christophe Galtier megerősítette, hogy Lionel Messi hamarosan visszatér a klubhoz.

Az argentin csapatkapitány hosszabb szünetet tartott, miután Argentínával győzelmet aratott a világbajnokságon, majd részt vett a hetek óta tartó ünnepléssorozaton hazájában – írja a 90min.com.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Az argentin TyC Sports korábban arról számolt be, hogy Messi január 3-án visszatér az edzésekre, és Galtier megjegyzései ezt többé-kevésbé megerősíteni látszanak. Az edző szerint az újév első napján még biztosan nem lesz ott velük az argentin.

Galtier azt a pletykát is elhessegette, miszerint viszály készül Messi és Mbappé között, akit a döntő után több argentin játékos is kikezdett a franciák veresége miatt. Az edző szerint azonban Mbappé hozzáállása a finálé után is profi maradt.

“Ha elveszítesz egy világbajnoki döntőt, akkor van okod nagyon csalódottnak lenni. Az is volt, de tudta, hogyan kell továbblépni és viselkedni. Klasszishoz méltó módon gratulált Lionel Messinek” – tette hozzá Galtier.

A legtöbben Martinez kapus viselkedése miatt kapták fel a fejüket, aki a döntő után pillanatokban még vigasztalta Mbappét, ám később több olyan megnyilvánulása is volt, amivel gúnyt űzött belőle.