A PSG elnöke arra használta fel Messi Aranylabdáját, hogy nyomást gyakoroljon Mbappéra

Fotó: EPA/YOAN VALAT
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. november 30. - 08:48

Al-Khelaifi is megjelent az Aranylabda-gálán, ahol Messiről, Mbappéről és Pochettinóról is szót ejtett. 

A PSG elnöke, Nasszer Al Khelaifi megdicsérte Lionel Messit az Aranylabda átvétele után, de a nyilatkozatát arra használta fel, hogy nyomást gyakoroljon Kylian Mbappéra, akinek már csak hét hónapja van hátra a szerződéséből, majd a hírek szerint a Real Madridban folytatja a karrierjét. 

„Nagyon büszkék vagyunk Messire. Neki ez a hetedik Aranylabdája, nekünk pedig az első. Remélem, nem ez lesz az utolsó, ugyanis nagyszerű játékosaink vannak. Kylian Mbappé is meg akarja nyerni“

– mondta az elnök. 

Mbappé vitathatatlanul a gála egyik főszereplője volt, ő adta át a női Aranylabdát a Barcelona játékosának, Alexia Putellas-nak, és elrejtett egy rejtélyes utalást a nyilatkozatában. 

„Természetesen az a célom, hogy nyerjek egy Aranylabdát, vagy akár többet, de az egy folyamat, hogy eljussak odáig“

– idézi a franciát az AS

Al-Khelaifit, a PSG elnökét a gála előtt megkérdezték, hogy mi a helyzet Párizsban az edző személyével kapcsolatban, mire az elnök cáfolta a pletykákat, miszerint Zidane-ra cserélnék Pochettinót. 

„Pochettino az edzőnk, és boldog, hogy velünk van, mi pedig elégedettek vagyunk vele. Mindenkinek időre van szüksége. Nem volt kapcsolatunk Zidane-nal, ő egy nagyszerű edző, de nekünk is van egy nagyon jó edzőnk“

– emelte ki az elnök.