Valamit valamiért: ha ingyen megy Mbappé, a PSG a Real Madrid játékosával pótolhatja

Fotó: EPA/Juanjo Martin
not image

Nagy Noel

2021. november 24. - 07:48

Kylian Mbappé szappanoperájának rövidesen vége lehet, de kétségünk ne legyen afelől, hogy ennek lesz még pár fordulata.

A történet lényege, hogy Kylian Mbappé mindenképpen szeretne a jövő Real Madridjának arca lenni, ezért a PSG nem tud annyi pénzt ígérni neki, amely miatt maradna. Legalábbis nyáron ezen a ponton zárult le a sztori.

A blancók indítottak egy rohamot Mbappé megszerzéséért még nyár végén, sajtóértesülések szerint 200 millió eurót ajánlottak fel a PSG-nek, amely ezt válaszra sem méltatta. Mbappé tehát maradt, ráadásul kapott maga mellé egy Lionel Messit.

Elkezdtek érkezni olyan értesülések, hogy Mbappé elkezdte jól érezni magát és talán nem is ragaszkodik annyira a távozáshoz, mint ahogyan nyáron tűnt. Mindennek ellenére úgy tűnik azért, hogy valószínűbb a távozása, mint a maradása.

Kulcsfontosságú lesz a tél az ügy szempontjából, mivel a Real Madrid megállapodhat vele, hogy nyáron ingyen fog érkezni. Amennyiben ez megtörténik, a PSG nem fogja csak úgy annyiban hagyni, és borsot tör a blancók orra alá.

A Fichajes tudomása szerint ugyanis amennyiben Kylian Mbappé elmegy a Real Madridhoz, a PSG Vinicius Junior leigazolásával fogja pótolni a francia támadót. Viniciust eddig sok kritika érte, idén azonban berobbant Ancelotti kezei alatt.

Természetesen a PSG kapcsán a legnagyobb nevek merültek fel Mbappé helyére, de igazán megalapozott értesülés nem volt a találgatáson kívül. Annyit tudni, hogy ha Mbappé nyáron távozott volna, vészhelyzeti jelleggel Richarlinsont igazolta volna le a PSG.