Videón a PSG drámai győzelme, Messinek nem volt szerencséje, még mindig nincs gólja (videó)

Fotó: Unsplash
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 20. - 09:09

Miközben a „szomszédban” Ronaldo ipari mennyiségben termeli a gólokat, addig Messi egyelőre nemigazán találja azt a formát, amit a Barcában vagy a válogatottban mutatott.

A PSG kerete papíron talán a legerősebb nemzetközi szinten, már csak Messi miatt is, aki ingyen érkezett a Barcától. Ennek ellenére a Bajnokok Ligájában nagyon nyögvenyelősen kezdtek, és legutóbb majdnem befutott az első pofon a Ligue 1-ben.

Hatalmas várakozás előzte meg a PSG-Lyon rangadót, és mindenki azt várta, hogy Messi parádézni fog, elkezdi ontani a gólokat magából, de ez továbbra sem történt meg. Egyelőre nem találja a helyét a pályán, és azt sem lehet mondani, hogy egy erősebb bajnokságban játszana.

Nem éppen úgy zajlottak az események vasárnap este Párizsban, mint azt szerették volna. Az 54. percig még gól sem született, majd Paqueta beköszönt, amivel az ősi rivális Lyon megszerezte a vezetést.

Neymar a 66. percben büntetőből talált be, de benne volt a levegőben egy következő találat, ami a hosszabbításban született meg. Mbappé ezúttal nem volt eredményes, de a három pontot érő gólpasszt neki köszönhette a csapat.

Mbappé árának feléből vásárolhat futballklubot a kambodzsai herceg a francia élvonalban

A sors furcsa fintora, hogy Icardi csak a 82. percben állhatott be Di Maria helyére, és ő volt az, aki eldöntötte a győzelem sorsát. Messi ekkor már rég nem volt pályán, Pochettino a 76. percben küldte be a helyére a szintén új igazolást, Hakimit, aminek az argentin világsztár láthatóan nem örült, még maradt volna.