Dollár
388,39 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
476,62 Ft
Bitcoin
16,942 $

A PSG fel volt készülve Sergio Ramos sérüléseire, de volt néhány meglepetés is

Fotó: Christophe Karaba
not image

Borbély Fanni

2021. december 21. - 07:00

Leonardo, a PSG sportigazgatója elismerte, hogy nem egészen úgy alakultak a dolgok, ahogyan azt korábban elképzelték.

Sergio Ramos tavaly nyári átigazolása a PSG-be a futballvilág egyik legnagyobb meglepetése volt, Achraf Hakimi, Gianluigi Donnarumma és Lionel Messi mellett, most azonban kiderült, hogy a dolgok nem egészen úgy alakultak, ahogyan azt a klub vezetése eltervezte.

Soron kívül Orbán Viktor: nem kell tartani ellátási problémáktól, a problémát az ár jelenti

A játékos átigazolása kapcsán felmerült problémákról pedig nemrég maga Leonardo is beszélt, a Europe 1-nek adott interjújában ugyanis megosztotta, hogy bár tudták, hogy Ramos az előző szezonban szerzett bizonyos sérüléseket, arra nem számítottak, hogy 4-5 hónapra is ki fog esni, és nem lehet majd pályára küldeni.

A sportigazgató arról is szót ejtett, hogy az elmúlt időszakban egyre több pletyka keringett arról, hogy meg akarja szerezni Zidane-t, hogy lecserélje a jelenlegi edzőt, Mauricio Pochettinót. Leonardo közölte, soha nem kötöttek sem szerződést, sem pedig előszerződést Zidane-nal, sőt, állítása szerint egyáltalán nem kerestek fel másik edzőt Pochettino lecserélésére.

Leonardo megszólalt Achraf és Donnarumma kapcsán is, és közölte, hogy ők a világ legjobbjai között vannak, s bár megemlítette Keylort is, aki szintén az Aranylabda 10 jelöltje között volt, az idei szezonban nem igazán kapott lehetőséget a pályán.

Messire kitérve Leonardo megosztotta, egyáltalán nincsenek kétségei az argentin kapcsán, sőt, kiemelte, véleménye szerint Messi teljesítménye vitathatatlan, számai pedig az egész futballvilágban páratlanok, ráadásul 20 éves pályafutása alatt végig képes volt tartani ezt az elképesztő szintet.

Végül pedig Neymarról is szó esett, és Leonardo elmondta, nagyon örül annak, hogy megjelenik egy dokumentumfilm a Netflixen a játékos életéről, és azt mondta, nagyon is “kedves srác”, nem egy “szörnyeteg”, és ezt a dokumentumfilm is alá fogja támasztani – írja a Marca.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.