Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Erősített a PSG, a Chelsea szélsője érkezik kölcsönbe

Liverpool, 2023. január 21. Andrew Robertson, a Liverpool (jb) és Hakim Ziyech, a Chelsea játékosa az angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában játszott Liverpool FC-Chelsea mérkõzésen Liverpoolban 2022. január 21-én. A mérkõzés gól nélküli döntetlennel ért véget. MTI/EPA/Peter Powell
Sport
not image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

A PSG a szezon végéig kölcsönveszi a Chelseatől a marokkói válogatottal a világbajnoki negyedik helyig menetelő Hakim Zijest.

Előzmény:

 

A Paris Saint-Germain megállapodott a Chelseavel Hakim Zijes kölcsönvételéről, számolt be a The Athletic. A szezon végéig érkező játékosért a PSG fizet, de a szerződésben nincsen vásárlási opció, tehát mindenképp visszatér a Chelseahez a szélső. A megállapodást éjfélig kell aláírniuk a feleknek.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Zijes 2020-ban szerződött a Chelseabe az Ajaxtól és a hírek szerint több Premier League-klub mellett az AC Milan, a Roma és a Lipcse is vitte volna. A marokkói válogatott nem tudta magát beverekedni a londoniak kezdőcsapatába, mindössze 10 PL-meccsen lépett pályára, gólt nem szerzett.

A Chelsea volt az egyik legaktívabb klub a januári átigazolási időszakban, így a kezdő tizenegybe kerülésért egyre intenzívebb harcra lehet számítani. A támadók közé Mihajlo Mudrikot, David Datro Fofanát és Joao Felixet szerezték meg, míg a védelem Benoit Badiashilével, Andrey Santosszal, Noni Maduekével és Malo Gustóval bővült.