Clouds
21 Budapest
Dollár
360,22 Ft
Euró
391,18 Ft
Font
446,01 Ft
Bitcoin
23,680 $

Manchesterből vásárolna újabb támadót a PSG

Manchester, 2022. március 12. Marcus Rashford, a Manchester United (j) és Dejan Kulusevski, a Tottenham Hotspur játékosa az angol labdarúgó-bajnokság 2022. március 12-i mérkõzésén a manchesteri Old Trafford stadionban. MTI/EPA/Andrew Yates
Sport
not image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

A Paris Saint-Germain kiszemelte magának Marcus Rashfordot, akit a következő pár hónapban meg is próbálhatnak leigazolni brit lapértesülések szerint.

Előzmény:

 

A Manchester United Cristiano Ronaldo eget rengető távozását követően új szabályt hozott. A portugál sztárjátékos a lehető legtöbb ajtót becsapva távozott és a Vörös Ördögök úgy döntöttek, nem fogják hagyni, hogy ez megismétlődjön.

Soron kívül Nyolc emberrel végeztek egy mexikói szórakozóhelyen, válogatás nélkül lőttek

A Daily Mailre hivatkozva a Fichajes írt arról, hogy a csapat úgy döntött, senkinek a fizetése nem haladhatja meg az évi tízmillió eurót, ez pedig a lap szerint olyanokat érinthet, mint a fél lábbal már amúgy is máshol focizó David de Gea, valamint Marcus Rashford.

Rashford esete azért érdekes, mert bár remek formát mutatott mostanában és Erik ten Hag vezetőedző is dicsérő szavakat mond róla, akárhányszor előkerül a neve, távozása már régóta téma az Old Traffordon és a Paris Saint-Germain legalább nyár óta lesben áll, hogy lecsaphasson rá.

Az angol válogatott sztárja elférne Párizsban, de a franciák bevásárlólistáján mások is vannak, például Joao Felix. Mivel Neymartól szabadulnának, a PSG megkörnyékezte Ousmane Dembelét is, akiért készek busás összeget is fizetni. Rashford így ha nem is az első számú, de mindenképpen egy lehetőség párizsiak számára.