Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,675 $

PS Plus február: íme a havi ingyenes játékok

TÉMÁK:
#február
Fotó: Sony
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Sony hivatalosan is nyilvánosságra hozta a februári ingyenes PS Plus-játékokat, aminek sokan fognak örülni.

A PS Plus februári ingyenes játékai kapcsán már korábban kiszivárgott pár cím, ám ezúttal a tagok a szokásos három játék helyett négyet kapnak a Sony jóvoltából. Most pedig hivatalosan is nyilvánosságra hozták a februári listát, ezzel pedig bebizonyosodott, hogy a források is jól értesültek.

Soron kívül Ritka óriáspókot észleltek az ausztráliai Queenslandben

A PlayStation Plus előfizetők ugyanis február 7-től játszhatnak az Evil Dead: The Game, az OlliOlli World, a Destiny 2: Beyond Light és a Mafia: The Definitive Edition játékokkal. Fontos megjegyezni, hogy bár a Mafia: The Definitive Edition nem rendelkezik natív PS5-ös verzióval, a többi cím szerencsére igen.

További fontos információ, hogy ahhot, hogy a Beyond Light kiegészítővel játszhassanak a játékosok, le kell tölteniük a Destiny 2 alapjátékot. Ha már itt tartunk: a Destiny 2: Beyond Light valószínűleg a legnagyobb cím a listán, noha a februári felhozatal önmagában is izgalmasnak ígérkezik.

A PS Plus februári ingyenes címei:

  • Destiny 2: Beyond Light (PS4, PS5)
  • Evil Dead: A játék (PS4, PS5)
  • Mafia: The Definitive Edition (PS4)
  • OlliOlli World (PS4, PS5)

A januári ingyenes PS Plus-játékok pedig február 6-án hagyják el a katalógust, így a felhasználóknak még néhány napjuk van arra, hogy hozzáadják a Star Wars Jedi: Fallen Order, a Fallout 76 és az Axiom Verge 2 játékokat fiókjukhoz.