Clouds
21 Budapest
Dollár
354,28 Ft
Euró
385,95 Ft
Font
432,87 Ft
Bitcoin
23,649 $

Ez a négy cím kerül ki a PS Plus Extra kínálatából januárban

TÉMÁK:
#január
Fotó: Sony
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Mivel a Sony hónapról hónapra frissíti a katalógust, ismét négy játéktól kell megválniuk az előfizetőknek.

A Sony négy címet töröl a PS Plus Extra katalógusából januárban – a PS Plus Extra és Premium előfizetők minden hónapban új játékokhoz juthatnak hozzá, ám csak addig játszhatnak e címekkel, míg azok a katalógus részét képezik. Azt is fontos megjegyezni, hogy ha valaki lemondja az előfizetést, onnantól csak akkor játszhat a katalógusban szereplő játékokkal, ha megvásárolja azokat.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

A PS Plus Extra 2022 decemberében 17 címmel bővítette könyvtárát, januárban pedig egy újabb cím is csatlakozik a katalógushoz: a Far Cry 5, a Judgment, a Yakuza 6: The Song of Life, a Middle-Earth: Shadow of War, a Pillars of Eternity 2: Deadfire – Ultimate Edition, a Worms W.M.D. és még sok más cím játszható decemberben, január 3-án pedig érkezik a WWE 2K22 is.

A Sony most nyilvánosságra hozta azt is, hogy 2023 januárjában mely játékoktól kell búcsúzniuk a PS Plus Extra előfizetőinek:

  • Bound by Flame;
  • Shiness: The Lightning Kingdom;
  • The Council – The Complete Season;
  • Space Hulk: Tactics.

Mindez azt jelenti, hogy az előfizetőknek durván egy hónapjuk van arra, hogy ezen játékokat kijátsszák, mivel a Sony bejelentése szerint 2023. január 17-én a fenti négy játék kikerül a PS Plus Extra katalógusából. Nem kell azonban aggódni, hiszen a decemberi katalógus frissítése december 20-án érkezik, a teljes játéklistát pedig korábbi cikkünkben tudjátok szemlézni.