Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,076 $

Felér egy luxus nyaralással: prémium nyugdíjas otthon nyitja meg kapuit jövőre Gödön

TÉMÁK:
#Pest megye
Fotó: Unsplash
Belföld
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Az apartmanház prémium környezetet és széleskörű szolgáltatásokat nyújt, miközben kivételes lehetőséget kínál az idősödő korosztály számára egy tartalmas és biztonságos élethez.

A hírek szerint jövő áprilisban prémium nyugdíjas otthon nyílik meg hazánkban, mégpedig a Golden Palace Göd, amely azon a hét hektáros területen lévő impozáns épület helyén jön létre, ahol sokáig egy ötcsillagos golfhotel volt.

Soron kívül Január 29.: ilyen időjárás vár ránk vasárnap

A felújítási, bővítési és átalakítási munkálatok után összesen 85, egyenként 40 és 149 négyzetméter közötti egyedi megjelenésű, minőségi berendezésekkel felszerelt, bámulatos panorámával rendelkező apartman várja majd a lakókat.

A parkban fürdésre, horgászatra és csónakázásra alkalmas tó is található, míg a főépületben wellness részleg, beltéri és kültéri medence, pezsgőfürdő, szauna, illetve tornaterem kínál lehetőségeket az aktív élethez.

Az árakat a hazai bérekhez és körülményekhez igazítják

A helyben rendelő orvosok, szakorvosok mellett gyógytornász, életmódtanácsadó, dietetikus áll a beköltözők rendelkezésére, miközben a fodrászatról, a butikokról, a kávézóról, a színházról, a moziról és a cukrászdáról sem kell lemondaniuk.

Mindemellett irodalmi kör, énekkar, festő szakkör és idegennyelv klub is lesz azoknak, akik művelődni szeretnének az érdeklődési köreiken belül, miközben a megrendezett koncertek és bálok a jókedv megőrzését segítik – írta a hirado.hu.

Bár az igényes szolgáltatásoknak megvan az ára, ám közel sem olyan borsos, mint a külföldi létesítményeknek, ugyanis a fenntartók számára fontos, hogy a hazai bérekhez és körülményekhez igazítsák a lehetőségeket.