Dollár
387,52 Ft
Euró
394,82 Ft
Font
467,92 Ft
Bitcoin
23,912 $

Kezdődik a Premier League új szezonja, itt tudjuk nézni a meccseket

Fotó: Cristiano Ronaldo, a Manchester United (j) és Kyle Walker, a Manchester City játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. november 6-i mérkőzésen a manchesteri Old Trafford stadionban. MTI/EPA/Peter Powell
not image

Takács Petra

2022. augusztus 4. - 15:01

Az új csatorna ad lehetőséget arra, hogy a Premier League szerelmesei folyamatosan figyelemmel tudják követni az eseményeket.

Elérhető lesz a Vodafone és a DIGI kínálatában is, az ARENA4 pedig bekerül a DIGI hálózatába. Augusztus 5-én indítja el adását Magyarország legújabb sportcsatornája, a MATCH4. A Network4 csoport televíziója már a start pillanatában elérhető lesz a Vodafone, a DIGI, a DirectOne, a Teleunion, a VidaNet, a PR-TELECOM, a PickUp és az Invinetwork kínálatában is, így a magyar sportrajongók tömegei élvezhetik például a Premier League, a LIGUE 1, valamint a NASCAR versenyeit. Emellett az ARENA4 bekerül a DIGI kínálatába, ezzel minden jelentős szolgáltató hálózatában elérhetővé válik.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány úgy érzi, most pont rá van szükség

Az ARENA4 az ország legdinamikusabban fejlődő sportcsatornájaként népszerűségét többek között annak is köszönheti, hogy műsoridejének mintegy felét az élő közvetítések teszik ki.

Az ARENA4 hozza el a magyar nézőknek a német Bundesliga és a 2 Bundesliga, valamint az UEFA Nemzetek Ligáját, labdarúgó Eb- és vb-selejtezőket. Hétről hétre az ARENA4-en láthatók az NFL és NCAA egyetemi amerikaifutball-bajnokság, valamint az NHL meccsei. A motorsportok rajongóinak is bőven jut néznivaló, hiszen az ARENA4 közvetíti a MotoGP és az IndyCar futamait, valamint számos gálát a küzdősportok világából (PBC és MMA/Bellator).

Az új sportadó, az ARENA4 testvércsatornájaként létrejövő MATCH4 már az induláskor bekerül a Vodafone, a DIGI, a DirectOne, a Teleunion, a VidaNet, a PR-TELECOM, a PickUp és az Invinetwork kínálatába is. A MATCH4-re érkezik a világ legnépszerűbb futball bajnoksága, a Premier League, valamint a francia LIGUE 1. A MATCH4 kínálatához tartozik még a skót Premiership és az angol ligakupa is, ám a futball mellett más sportágak rajongói is megtalálják kedvenceiket. A hihetetlenül látványos és kiélezett NASCAR-futamokat is élőben láthatják a nézők. Érkezik még a WTA női tenisztorna és szeptemberben folytatódik a darts-idény.

Mindezek mellett Magyarország első sportstreaming szolgáltatása, az ARENA4+ is elérhető a DIGI és a Vodafone kínálatában. A platform segítségével a MotoGP nézői maguk döntik el, hogy melyik kameraállásból szeretnék nézni a futamokat és időmérőket, a Bundesliga multifeed élő statisztikai adatokkal szolgál, az NFL RedZone pedig az amerikaifutball-liga körkapcsolásos műsorának követését teszi lehetővé.

„Új időszámítás kezdődik a Network4 sportcsatornái számára, amelyek a világ öt top ligája közül háromból közvetítenek izgalmas mérkőzéseket. A mostani döntésekkel rendkívül széles közönséghez tudjuk eljuttatni a magyar piacon egyedülálló kínálatunkat. Jó hír ez a sportrajongóknak, akik minőségi tartalmakhoz jutnak, valamint mérföldkő a Network4 történetében is, amely a szórakoztató csatornák, a TV4, STORY4, GALAXY4 és a FILM4 mellett most már egy megkerülhetetlen sportportfólióval is rendelkezik” – mondta el Borsány-Gyenes András, a Network4 csoport vezérigazgatója.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.