Clouds
21 Budapest
Dollár
354,52 Ft
Euró
389,80 Ft
Font
438,73 Ft
Bitcoin
23,733 $

Három Premier League csapat is érdeklődik a fiatal magyar balhátvéd iránt

TÉMÁK:
#Premier League
Rotterdam, 2022. október 27. Kerkez Milos, az AZ Alkmaar játékosa (k), miután csapata kikapott az Excelsior Rotterdamtól a holland elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 2022. október 23-i mérkõzésén Rotterdamban. MTI/EPA/ANP/Ed van de Pol
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A szerb származású, de a magyar válogatottat erősítő Kerkez Milosért akár 15 millió fontot is fizethetnek.

Az alig 19 éves játékos jelenleg még a holland AZ Alkmaar játékosa, azonban hamarosan a Premier League-be igazolhat, miután három élvonalbeli csapat is élénken érdeklődik a szolgálataiért – írja az Infostart.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Kerkezt a hírek szerint a Bournemouth, a Leeds United és a Leicester City is szívesen köszöntené soraiban. Utóbbi részéről a legélénkebb a figyelem, a 2016-os bajnokcsapatra rá is férne egy jó hátvéd.

A Leicester City ugyanis alig két pontra van a kiesőzónától, elmúlt három bajnokijukon pedig pontot sem szereztek, így vélhetően nem túl erős kijelentés, hogy a tavalyi nyolcadik helyezett idén a bennmaradásért küzd majd.

A Transfermarkt szerint Kerkez piaci értéke jelenleg 7 millió euró, azonban az AZ Alkmaar legalább 15 millió fontot szeretne kapni érte, ami nem is csoda, hiszen már mostanra a csapat egyik legfontosabb láncszeme.

Az idei szezonban Kerkez minden sorozatban pályára lépett, 28 mérkőzésen több mint 2100 percet kapott. Eddig három góllal és hat gólpasszal segítette csapatát, amely a holland bajnokságban az 5. helyen áll, a Konferencia-ligában pedig csoportelsőként jutottak a legjobb 16 közé.