Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,147 $

Polgármesterré választották az OnlyFans egyik legnagyobb sztárját

TÉMÁK:
#18
Fotó: Instagram / Maria Fernanda Vargas
Dél-Amerika

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK
#18

Úgy tűnik, jól megfér egymás mellett a közösségi szerepvállalás és az erotikus tartalomgyártás

Maria Fernanda Vargas tökéletes példája annak, hogy a befolyásos személyiségek milyen hatással lehetnek a társadalomra a világ bármely országában.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

A közösségi oldalakon, és különösen az OnlyFans nevű felnőtt platformon való széles körű népszerűségének köszönhetően a Polgári Forradalom mozgalomhoz tartozó María Vargast az ecuadori Guayas tartományban található Simón Bolivar kanton polgármesterévé választották.

Népszerűségének köszönhetően a 32 éves Vargas a Nemzeti Választási Tanács adatai szerint a körzetben a választásra jogosultak szavazatainak közel 47.76%-át gyűjtötte be. Fő ellenfele, María José Cisneros mindössze 16,85 százaléknyi szavazattal végzett a második helyen.

Vargas tíz évvel ezelőtt, még modellként vált híressé hazájában, 2013-ban pedig valóságos borzalmakat élt át, amikor négy másik nő késsel és egy törött üveggel megtámadta és eltorzította. Hogy felépüljön, a fiatal nő több műtéten is átesett, az eset után pedig kampányt indított az erőszak ellen, és megalapította saját alapítványát, írja az El Pais.

Szakemberek szerint mivel az ecuadori társadalom nagyrészt konzervatívnak nevezhető, a legtöbb városban esélye sem lett volna Vargasnak a győzelemre, egy olyan kis kantonban azonban, mint Simón Bolivar, az emberek igyekeznek számukra ismerős arcok mellett letenni a voksukat, így esetében az influencerlét kifejezetten hasznosnak bizonyult.