A Pókember: Nincs hazaút főszereplői elmondták véleményüket a filmmel kapcsolatban

Fotó: Benedict Wong és Benedict Cumberbatch angol színész, Jacob Batalon amerikai színész, Marisa Tomei amerikai színésznő, Zendaya amerikai színész-énekesnő és Tom Holland angol színész (b-j) a Pókember: Nincs hazaút (Spider-Man: No Way Home) című filmjének bemutatóján a Los Angeles-i Regency Village Színházban 2021. december 13-án. MTI/EPA/David Swanson
not image

Takács Petra

2022. január 28. - 10:12

A Pókember: Nincs hazaút című film elsöprő sikereket ér el a tavaly decemberi nyitóhétvégéje óta, népszerűségét pedig az ikonikus képregényhős mindhárom karakterének köszönheti.

Az elmúlt 20 év során Tom Holland, Tobey Maguire és Andrew Garfield is megelevenítette a legnépszerűbb szuperhőst, a legutóbbi Pókember filmben pedig együtt osztoztak a vásznon, ezzel olyan rajongókat is megörvendeztetve, akik soha nem gondolták volna, hogy egyszerre láthatják őket, egy idősíkban.

Az azóta is töretlen népszerűség ellenére mégis meglepődtek a film sztárjai, hogy a film várakozásaikat is jelentősen túlteljesíti, erről pedig egy közös interjúban meséltek. Garfield és Maguire elmondta, hogy őszintén kíváncsivá tette őket az ötlet, amikor először kaptak hívást Amy Pascaltól, a film egyik producerétől – írta a CNN Entertainment.

Andrew Garfield úgy érezte, hogy a filmben egy “nagyszerűen megírt kreatív történet” szerepel, hiszen a multiverzum kitágulása mellett a „végzet” is fontos szerepet kap, enélkül pedig Tom Peterje talán nem válhatna azzá a Peter Parkerré, akivé válnia kell, valamint mindhárman úgy jellemezték, hogy a Nincs hazaút 20 év történetének tökéletes betetőzése lett.

Végre megjelent Tóth Andi új dala, már hallgatható

Tom Holland végül azt is elmondta, hogy bár nagyon szereti megformálni Pókembert, egy nap talán készen áll majd arra, hogy búcsút intsen a népszerű szerepnek. „Ha eljön az idő, hogy búcsút mondjak, akkor büszkén teszem majd meg, tudván, hogy mindent elértem, amit szerettem volna ezzel a karakterrel.”