Komoly változás állt be Pogba ügyében, nem jó hír a Real Madridnak

Fotó: Twitter/Manchester United
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A PSG és a Real Madrid is lemaradhat Pogba szerződtetéséről, akit a terveik szerint ingyen szereznének meg.

Pogba még mindig nem hosszabbított a Manchester Uniteddel, mely óriási összeget kínál számára az új kontraktusában, amivel Ronaldo mögött a Premier League a második legjobban fizetett játékosa lehetne.

Soron kívül Világszenzáció: Karikó Katalin és Drew Weissman kapja az orvosi-élettani Nobel-díjat

A Real Madrid és a PSG is szóba került Pogba költözése kapcsán, aki jövő nyáron ingyen válthatna klubot, miután 2022 júniusában lejár a szerződése. Most azonban egy igen fontos változás állhatott be a francia középpályás ügyében, amiről az RMC számolt be a L’Equipe nyomán.

A L’Equipe úgy tudja, hogy Pogba egy hosszú távú szerződést szeretne Manchesterben, ami azt jelenti, hogy meghosszabbítaná a jelenlegi kontraktusát, és újabb évekre kötelezné el magát az Old Traffordon.

A francia lap szerint Pogba arra törekszik, hogy hosszabbítson, ami mögött sportszakmai okok is vannak. Látván azt, hogy Ronaldo, Varane és Sancho is csatlakozott a britekhez, a világsztárt mindez kellően meggyőzte a maradásról.

Pochettino nagy nyomás alá helyezi a sztárjait a PSG-nél

A másik fő ok az, hogy a COVID okozta súlyos pénzügyi válság miatt csak nagyon kevesen képesek akkora fizetést biztosítani, mint a United, és mint azt fentebb említettük, Pogba a Premier League egyik legjobban fizetett játékosa lehet.