Pogbát kihúzták a Real Madrid kívánságlistájáról

A spanyol Rodri (b) és a francia Paul Pogba a labdarúgó Nemzetek Ligájában játszott Spanyolország – Franciaország döntõ mérkõzésen Milánóban 2021. október 10-én. MTI/EPA/AFP/Marco Betorello
not image

Borbély Fanni

2021. december 7. - 17:37

A Real Madrid listáján jócskán visszaesett a francia játékos.

Az egyik leginkább emlegetett klub Pogba jövője kapcsán a Real Madrid volt, mivel Florentino Perez mindig is nagyra becsülte a játékost, mostanra azonban úgy tűnik, sok dolog változott a Real Madridnál, és inkább más dolgok kerültek előtérbe.

A Real Madridnak más prioritásai vannak, és mivel Pogba sem éppen a legjobb időszakát éli csapatában, az utóbbi szezonban több alkalommal is elkövetett szabálytalanságokat, ami nem éppen meggyőző érv, ha átigazolásról van szó. Mindemellett több sérülést is szenvedett, így megkérdőjeleződik, hogy vajon több előnyt hozna-e magával, mint hátrányt.

Ahogy a fichajes.net is írja, a Real Madrid ezek alapján joggal kérdőjelezi meg az üzlet fontosságát, hiszen semmi sem garantálja, hogy Pogba képes lesz majd magas szinten teljesíteni e sérülések után. Az azonban biztos, hogy a Real Madridnak most egy kicsit más irányba kell fókuszálnia, ha meg akarják tartani Toni Kroost és Luka Modricot.

Pogba szerződése a szezon végén lejár a Manchester Uniteddel, és úgy tűnik, hogy ő és ügynöke, Mino Raiola húzzák az időt a szerződéshosszabbítás kapcsán, ami arra utal, hogy Pogba már döntött, és távozna a klubtól. Itt azonban felmerül a kérdés, hogy ha januárban adnák el őt, a klub pénzhez jutna, de ha csak a szezon végén, akkor ez az ingyen érkezés a Real Madridnak is jól jöhetne.