Dollár
393,50 Ft
Euró
411,83 Ft
Font
477,36 Ft
Bitcoin
17,001 $

Őrületes fizetést kínálhat a PSG a legújabb kiszemeltjének

Fotó: Twitter/Manchester United
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 16. - 13:40

A PSG nem áll le, hiába szerezték meg Messit, és az a tervük, hogy az egyik legkreatívabb középpályást is leigazolják.

A PSG-nél szinte kifogyhatatlan pénzösszeggel rendelkeznek, köszönhetően a katari tulajdonosi háttérnek. Felfoghatatlanul sok pénzt költöttek az elmúlt években a fizetésekre, és néhány igazolásra, mert több esetben is ingyen szerződtettek sztárokat.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Ez így volt Messi esetében is, akinek lejárt a kontraktusa, tehát teljesen szabadon válthatott klubot, akárcsak Ramos és Donnarumma. Történelmi hetek vannak a párizsiak mögött, és Messi érkezése minden forgatókönyvet átírt.

Eredetileg úgy tervezték, hogy ezen a nyáron leigazolják Pogbát, a Manchester United sztárját, aki a Premier League új szezonjának első fordulójában négy gólpasszt osztott ki. Most azonban úgy hírlik, hogy Messi miatt még várnának egy évet.

Az Independet szerint a franciák terve, hogy kivárják Pogba szerződésének lejártát, tehát jövő nyáron ingyen igazolhatnák le. Emiatt nem kellene átigazolási díjat fizetniük, viszont cserlébe magasabb fizetést kínálnának.

A United szeretné megtartani Pogbát, és rekordösszeget ajánlanának neki az új szerződésért cserébe, ám tisztában vannak vele, hogy nem lesz könnyű dolguk. A PSG heti 600 000 eurót fizetne, ami azt jelenti, hogy a világsztár minden egyes héten legkevesebb 211 millió forintnak megfelelő eurót keresne.

A Nike már felkészült Mbappé átigazolására (képek)

A másik opciója a Real Madrid, ahol azonban valószínűleg ennek az összegnek még csak a felét sem kaphatná meg, ugyanakkor régóta szemezget a spanyol klubbal. Jelenleg a Manchester United áll a legrosszabbul a versenyben, hiába övék Pogba játékjoga.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.