Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,612 $

Három klub közül választhat Paul Pogba, amennyiben távozik

Fotó: EPA/Peter Powell
not image

Nagy Noel

2022. január 13. - 05:08

A Manchester United francia válogatott középpályásának nyáron fog lejárni a szerződése, amelyet egyelőre úgy tűnik, nem fog meghosszabbítani.

Mivel Ralf Ragnick kijelentette, hogy nem fog térden állva könyörögni Pogba maradásáért, ezért nagyon úgy tűnik, hogy a francia előtt szabad az út a távozáshoz. Pogba gyakorlatilag minden csapatnak hasznára lenne, amennyiben nem sérült, ezért a legnagyobb nevek szerepelnek a kérők között.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Az El Nacional beszámolója szerint a Real Madrid, a Barcelona és a PSG is szeretné leigazolni a szabadúszóvá váló sztárt. A Barcelona kifejezetten szeretné megszerezni a franciát, amihez fel akarják használni Joan Laporta és Mino Raiola jó kapcsolatát.

Hiába a klubelnök és a Pogba közötti jó viszony, a katalánok egyszerűen nem fognak tudni versenyre kelni a Paris Saint-Germain pénzügyi ajánlatával. A katari tulajdonban lévő klub tavaly nyáron négy sztár esetében is túllicitálta a riválisokat, ami elegendőnek bizonyult.

A katalán lap szerint viszont Pogba mindenképpen egy olyan klubhoz szeretne menni, aminek határozott jövőképe van és Xavi miatt akár a katalánokat is választaná. A pole pozícióban mégis a PSG áll, azonban ez továbbra is nyitott kérdés marad.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.