Dollár
383,19 Ft
Euró
392,47 Ft
Font
464,06 Ft
Bitcoin
24,818 $

Pogba 24 milliós ultimátumot kapott

Fotó: MTI/EPA/REUTERS/Marko Djurica
not image

Borbély Fanni

2021. október 5. - 14:16

A United nem vár a karácsony utáni időszakig a francia szerződésének meghosszabbításával, és ha akkor sem ír alá, akkor nélküle terveznek.

Paul Pogba szerződése a Manchester Uniteddel rövidesen lejár, a francia 2022 júniusáig írt alá, és a hosszabbítása már most olyan, mint egy szappanopera. Éppen ezért a United úgy döntött, hogy határidőt szab a franciával való hosszabbításról szóló tárgyalásokra.

Soron kívül Eljött a nap, újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

Ultimátumot adott, mert terveket kell készíteni, Pogbával vagy nélküle: ha karácsonyig nem születik megállapodás, Pogba jövő nyáron távozik a klubtól. A United mondhatni kétségbe van esve, hiszen most tett le az asztalra egy szezononkénti 24 millió eurós hosszabbítási ajánlatot, mely ugyan kolosszális erőfeszítés a klubnak, de úgy tűnik, ez Raiola számára ez nem elég.

Az AS értesülései szerint a PSG 30 milliós fizetéssel hajlandó csábítani őt, amennyiben ingyen aláír, de a United sem ül a babérjain, ugyanis érdeklődtek Kessié helyzetéről. Az elefántcsontparti játékosnak szintén lejárt a szerződése a Milannál, és a PSG is érdeklődik iránta.