18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,147 $

Floridai plasztikai sebészt vádolnak egy eltűnt ügyvéd meggyilkolásával

Fotó: Unsplash/Jr Korpa
Észak-Amerika
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A plasztikai sebészt gyilkossággal vádolják egy eltűnt ügyvéd ügyében, akinek holtteste a mai napig nem került elő.

A Sky News jelentése szerint Dr. Tomasz Kosowski floridai plasztikai sebészt gyilkossággal vádolják Steven Cozzi ügyvéd eltűnése miatt, akinek holttestét a mai napig nem találták meg. Az ügyészek megosztották, a rendőrség házkutatást tartott a plasztikai sebésznél, akinek autójában vért, sokkolót, és bénító hatású anyagot tartalmazó fecskendőket, valamint ragasztószalagot is találtak.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

A sebész azért került a nyomozás középpontjába, mert az eltűnt ügyvéd volt kollégáit képviselte: Steven Cozzi múlt kedden tűnt el rejtélyes körülmények között ügyvédi irodájából.

Eddig minden bizonyíték arra utal, hogy ő a gyilkos

Noha holttestét még mindig nem találták meg, a nyomozók vér-, videó- és egyéb bizonyítékok birtokában vannak, melyek az ügyészek közlése szerint Dr. Tomasz Kosowskit az ügyvéd eltűnéséhez és feltételezett halálához kötik. A Floridában csak Dr. K-ként ismert Kosowskit szombaton tartóztatták le elsőfokú gyilkosság vádjával, noha ártatlannak vallotta magát.

A rendőrség közlése szerint Cozzi pénztárcáját, telefonját és kulcsait az ügyvédi irodájában találták meg, a fürdőszobában pedig jelentős mennyiségű vért fedeztek fel. A biztonsági kamerák felvételei alapján valaki Kosowski teherautójával leparkolt az ügyvédi iroda előtt, épp azon a napon, amikor Cozzi eltűnt.

A teherautó sofőrje hátizsákot és kesztyűt viselt és egy nagy dobozt cipelve ment be az irodába. Mintegy két órával később ugyanaz a férfi egy teljesen más öltözékben távozott a helyszínről, és egy nagy raktári szállítókocsit húzott maga mögött, melyen egy nagy zsák volt, benne valamivel, egy takaróval letakarva.

Az ügyészek a felvételek alapján biztosak abban, hogy a plasztikai sebész gyilkolta meg az ügyvédet, kiemelve, hogy a videókon is látszik, ahogy küzd a szállítókocsira helyezett dolog súlyával, miközben a teherautóhoz húzta azt. A térfigyelő kamerák pedig a teherautót alig fél órával azután, hogy elhagyta az irodát, a plasztikai sebész otthonánál rögzítették. A plasztikai sebész mindent tagad.