Dollár
428,97 Ft
Euró
420,81 Ft
Font
478,31 Ft
Bitcoin
19,483 $

Pirner Alma közel 40 évesen is felveszi a versenyt a 20 évesekkel: bomba test, bombanő

not image

A T-800-as

2020. augusztus 26. - 21:09

Újabb és újabb példákat találhatunk arra, hogy a kor nem több, mint egy szám, és vannak, akik messze előrébb, vagy ebben az esetben „hátrébb” járnak.

Újabb és újabb példákat találhatunk arra, hogy a kor nem több, mint egy szám, és vannak, akik messze előrébb, vagy ebben az esetben „hátrébb” járnak.

Soron kívül Sáfrány Emese forró dekoltázsától mindenről megfeledkezel

Pirner Alma nemcsak egy híresség, egy felkapott szép nő. Sokkal több annál, és a munkájából kifolyólag hosszú évek óta csúcsformában láthatjuk őt. Amellett, hogy fotómodell és előadóművész, tánc-világbajnoknak is mondhatja magát.

CSAK KERESSÜK A A SZAVAKAT…

Nemrég töltötte be a 39. életévét, de mintha csak a 30-as évei elején járna… A rúdtánc javarészt miatt válhatott igazán népszerűvé Magyarországon. Az első táncstúdióját még a 2000-es évek első felében alapította.

https://www.instagram.com/p/B9mU1WEBYOi/

Alma sokat tett azért, hogy a nők megismerkedjenek ezzel a sporttal, ami akár kapcsolatépítő is lehet. Számos elismerés került a modell neve mellé, és közben a különböző televíziós műsorokban is nagy tapasztalatra tett szert.

https://www.instagram.com/p/B–ExnIhiBx/

Rengeteg, szinte megszámlálhatatlan ilyen médiamegjelenésen van túl. Emellett nagyon sok újság címoldalán szerepelt, és egy valódi médiakarriert épített fel magának. Az Instagramon például több mint 74 ezer követője van.

https://www.instagram.com/p/CB5_F8_hLpm/

Aki közel 40 évesen is ilyen formában van, annak valóban nincs oka a panaszra, mert sok 20 éves szeretne így kinézni. Ezért azonban tenni is kell, és Alma remek motivációt jelenthet, kortól és generációtól független.

https://www.instagram.com/p/CDZWzsGBk8j/

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/letezik-fittebb-sztar-sarka-katanal-aki-meg-rendkivul-csinos-is/

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.