Dollár
429,44 Ft
Euró
414,98 Ft
Font
462,32 Ft
Bitcoin
19,404 $

Piqué miatt nem hosszabbított szerződést Ramos és a Real Madrid

Fotó: Gerard Piqué (b) és Sergio Ramos, a címvédõ spanyol válogatott játékosai edzésen a brazíliai Curitibában 2014. június 9-én, három nappal a brazíliai labdarúgó-világbajnokság kezdete elõtt. (MTI/EPA/JuanJo Martin)
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. február 21. - 13:24

Újabb dologra derült fény, hogy miért kellett Ramos-nak elhagynia a Real Madridot. 

Nem olyan régen történt, hogy Spanyolországban pletykálni kezdtek Gerard Piqué nagyon magas fizetéséről, amely után a Barca közleményben cáfolta a számokat, ráadásul maga a a játékos is megmutatta a közösségi oldalán a fizetésének egy részét. 

Soron kívül Már négy helyen szivárog a sérült Északi Áramlat 

Azt állították, hogy a játékos 28 millió eurót keres, ha ez korábban még igaz is volt, most már biztosan nem ennyi, hiszen nyáron a pénzügyi fair play betartása miatt csökkentették a fizetését, azonban Ramos már korábban felkapta a fejét az összegre. 

Ramos ugyanúgy leült tárgyalni a szerződéshosszabbításáról, mint más madridi játékosok, azonban az ő megbeszélései nem hoztak sikereket, ebben pedig Gerard Piqué nagyon szerves szerepet játszott – írja a Sport

„Piqué nagyon sokat keres, ezért én is ugyanennyit vagy még többet akarok“ – ez volt az egyik kritériuma a játékosnak a tárgyalóasztalnál, azonban tudjuk, hogy Florentino Perez a harminc év fölöttieknek már nem szívesen ad egy évnél hosszabb szerződést és csillagászati fizetést. 

Ramos-t azonban nagyon felháborította, hogy Piqué sokkal többet keres nála, és nem is értette, hogy ez az információ korábban hogyan kerülhette el a figyelmét, ezért mindenképpen beszélni akart a klubbal, azonban nem jutottak dűlőre. 

Az ügynökei még azt is megtették, hogy felkeresték barcelonai kapcsolataikat, azonban amikor meghallották a választ, akkor még idegesebbek lettek, és kijelentették, hogy azt hiszik, még mindig nem a valós számokat mondták nekik, hanem azoknál jóval kisebbeket. 

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.