Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
38,932 $

Pintér Tenya óriási ütéseket mért ellenfelére, de jobban szeretne bokszolni

Pintér Tenya is tisztában van vele, hogy az általa bemutatott boksz nem volt a legjobb, de szeretne még fejlődni.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Sztárbox legutóbbi élő adása két kiütést is hozott, míg a női mezőnyben Nyári Dia pontozással nyert Járai Kíra ellen, aki hősiesen harcolt, és mindent megtett azért, hogy legyőzze ellenfelét.

Dia azonban jobbnak bizonyult, így ő már biztosan ott van az elődöntőben. Van mitől tartania, különösen, ha Berki Mazsit kapja, aki eddig egyértelműen a legjobbnak és legerősebbnek tűnik a mezőnyből. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

A férfiaknál Curtis és Szegedi Fecsó is összeütöttek, ami a rapper kiütésével végződött. A The Voice sztárjának egyszerűen nem volt meg a kondija a meccshez, ami kapcsán bocsánatot kért mindazoktól, akiknek csalódást okozott.

Pintér Tenya jobban szeretne bokszolni

Fecsó szerint Curtis így is kemény ellenfél volt, és örült, hogy túlélte a bunyót, mert félelmetesen erőseket ütött a rapper. Ha Curtis ideálisan készül fel erre a meccsre, Fecsó akár nagyon nagy bajba is kerülhetett volna.

Ki tudja, talán jövőre Curtis visszatér, mert sok benne a potenciál, ez azonban most nem volt több egy bemelegítésnél. Pintér Tenya pedig Dobrády Ákost ütötte ki, aki nem bírta sokáig, hamar rászámoltak.

Tenya a ringben elmondta, nagyon kemény meccs volt, szerinte Ákos „rohadt nagyokat ütött.” Megjegyezte, emiatt muszáj volt elővennie az összes rejtett tartalékot, és kiemelte, ő sem bokszoló, de azt megtanulta, most lejöttek róla a kardok, a pajzsok, a koreográfiák, és a ringben csak ő volt. „Ezért már megérte. Ákos, gratulálok, nagyon-nagyon kemény voltál.”

Tenya szerint az egyik nagy előnye, hogy erős, de erre nem büszke, mert sokkal jobban szeretne bokszolni. „Azért mégiscsak győztem.” – fogalmazott Tenya, aki láthatóan igencsak elfáradt a ringben.