Dollár
431,58 Ft
Euró
423,16 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,367 $

Három fiatal férfire omlott egy pince Miskolcon, nem adnak életjelet

Fotó: Tűzoltók Miskolcon a Selmeci utcában, ahol felújítási munkálatok végzése közben ráomlott egy pince három munkásra 2022. augusztus 31-én. A pince mennyezete beszakadt és maga alá temette a munkásokat. Az életjelet nem adó férfiak mentéséhez az omlásveszély miatt speciális intézkedésekre van szükség, ezeket most szervezik. MTI/Vajda János
not image

Takács Petra

2022. augusztus 31. - 11:18

Nem adnak magukról életjelet a fiatal férfiak, így félő, hogy a legrosszabb következhetett be az omlást követően.

A rendőrségi beszámoló szerint egy miskolci pince omlott rá három fiatal férfire, akik felújítási munkálatokat végeztek. Három fiatal férfi végzett munkálatokat egy Miskolcon található pincében 2022. augusztus 31-én a reggeli órákban, amikor a pince mennyezete beszakadt és a munkásokat maga alá temette – írja a police.hu.

Soron kívül Denisz Pusilin: Ukrajna már képtelen az önálló döntéshozatalra

A közleményben azt olvasni, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársai a területet lezárták. Az életjelet nem adó férfiak pincéből történő kihozása az omlásveszély miatt speciális intézkedéseket igényel, amelyek végrehajtása jelenleg is folyamatban van.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.