Dollár
392,10 Ft
Euró
405,71 Ft
Font
469,76 Ft
Bitcoin
16,903 $

Fenékedzés közben a világhírű futballista gyönyörű szerelme (videó)

Fotó: Instagram/Pilar Rubio
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 13. - 15:21

Pilar Rubio olyan formával rendelkezik, mint csak kevesen ennyi idősen, és nagyon büszke lehet rá többgyermekes édesanyaként.

Két legendás játékosnak is nagyon megváltozott az élete, akik csapatkapitányként hagyták el szeretett klubjukat. Hogy ez még érdekesebb legyen, a következő két évben ugyanazt a csapatot fogják erősíteni, ami abszolút váratlanul érte a közönséget.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Ramos sem számított arra, hogy a PSG -nek sikerül megszereznie Messit, mert köztudott volt, hogy az argentin hosszabbítani akart a Barcával, de a gazdasági kérdések mindent felülírtak, és muszáj volt váltania.

Párizsra esett a választása, Neymar például sokat tett azért, hogy mindez összejöjjön, de DiMaria és Parades ugyancsak közreműködött abban, hogy meggyőzzék a honfitársukat. Minden idők egyik legerősebb csapata állhat össze, így különösen szerencsésnek mondhatják magukat a franciák.

Közel 9 perces videó Messi utolsó napjáról a Barcánál, könnyekig hatol

Messi mellett Ramos is egy nagy családdal költözik át, hiszen a spanyolnak már négy gyermeke van. Pilar Rubio négygyermekes édesanyaként olyan formát mutat, mintha csak a húszas éveiben járna, egyszerűen hihetetlen.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.