Dollár
386,93 Ft
Euró
394,77 Ft
Font
467,81 Ft
Bitcoin
23,954 $

Péntektől vizeket kaphatunk a forróságban a nagyobb vasút- és buszállomásokon

Fotó: A MÁV-START Zrt. munkatársa ásványvizet oszt az utasoknak a hõség miatt a Nyugati pályaudvaron 2022. június 30-án. MTI/Bruzák Noémi
not image

Takács Petra

2022. augusztus 5. - 09:07

A nagy hőségre való tekintettel péntektől vizet osztanak a nagyobb vasút- és buszállomásokon.

Ásványvizet oszt utasainak péntektől a hőségriasztás ideje alatt a MÁV-START a budapesti fejpályaudvarokon és a nagyobb vidéki vasútállomásokon, a Volánbusz pedig a megyeszékhelyeken, a nagyobb forgalmat lebonyolító autóbusz-állomásokon – közölte a MÁV-Volán-csoport csütörtökön az MTI-vel.

Soron kívül Orosz védelmi miniszter: az szíriai terroristák hamis videókat forgatnak civilekre mért orosz csapásokról

 Budapesten a Nyugati pályaudvaron, a Keleti pályaudvaron, a Déli pályaudvaron, vidéken a miskolci, a debreceni, a nyíregyházi, a békéscsabai, a szegedi, a kecskeméti, a szolnoki, a győri, a pécsi, a nagykanizsai, a siófoki, a fonyódi, a tapolcai, a veszprémi, a zalaegerszegi és a celldömölki állomáson kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók naponta 10 és 17 óra között.

A Volánbusz 12 és 14 óra között a megyeszékhelyeken, a nagyobb forgalmat lebonyolító autóbusz-állomásokon oszt ásványvizet: Budapesten a Népliget autóbusz-állomáson, vidéken Békéscsabán, Debrecenben, Egerben, Győrben, Kaposváron, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsen, Salgótarjánban, Szegeden, Székesfehérváron, Szekszárdon, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán, Veszprémben és Zalaegerszegen – olvasható a közleményben.

(MTI)