Clouds
21 Budapest
Dollár
356,24 Ft
Euró
387,23 Ft
Font
437,42 Ft
Bitcoin
27,338 $

Pedro Pascal nem ajánlja a nézőknek, hogy begombázva kezdjék el a The Last Of Ust

TÉMÁK:
#18 #the last of us
Fotó: MTI/AP/Invision/Vianney Le Caer
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Joelt alakító színész ismét megcsillogtatta zseniális humorát!

Pedro Pascal, az HBO The Last of Us című sorozatának egyik főszereplőjét, Joelt alakítja a Naughty Dog videójátékán alapuló szériában, és ismét megörvendeztette a rajongókat egy remek tanáccsal a sorozat kapcsán.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Pascal első körben rámutatott, még a sorozat ellenére sem fél a gombáktól, ám azt nem ajánlja, hogy bárki is varázsgombát fogyasszon, mielőtt elkezdené nézni a The Last of Ust. A színész a Late Night with Seth Meyers című műsorban úgy fogalmazott:

“Imádom a gombákat. Mindenféle fajtát. Az éttermekben kapható fajtákat. Azokat, amiket a 90-es években egy kis cipzáras zacskóban adtak. És most azokat, amik ezekben a színes csokoládékban vannak.”

Amikor pedig arról esett szó, hogy mi lenne, ha valaki a gomba pszichedelikus formáját fogyasztaná el, majd annak hatása alatt ülne le megnézni a sorozatot, Pascal úgy reagált:

“Ezt nem tenném. Az talán végleg elvonatkoztatna. Szóval, ne tedd meg!”

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a videójáték alapján készült sorozatban bemutatott Cordyceps gombafertőzésre igen csekély az esély a valóságban. A sorozat pedig minden héten új részekkel érkezik az HBO kínálatába, ám már csak pár rész van hátra, a rajongóknak azonban nem kell aggódniuk, mert már berendelték a második évadot is.