Fontos játékos fog hiányozni az El Clasicóról

Fotó: Twitter/FC Barcelona
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. október 24. - 14:43

Ronald Koeman az El Clásicón nem tudja bevetni Pedrit, a középpályás folyamatos hiánya rémálommá válik a Barcelona edzője számára.

Pedri főszerepet játszott az Európa Bajnokságon és az Olimpián a válogatottban, ennek pedig most a klubcsapata issza meg a levét. 

A szezon eddigi 12 meccséből négyen játszott, két izomsérülés is hátráltatta, amely miatt már 37 napot kellett kihagynia – írja a Marca

A spanyol válogatott is megfizette az árát, hiszen Pedri a nemzeti csapatának egyetlen mérkőzésén sem léphetett pályára a mostani szezonban.

A szeptemberi három világbajnoki selejtezőn nem állt rendelkezésre, majd a legutóbbi, októberi válogatott szünetben, a Nemzetek Ligája döntőjében sem játszott a spanyol válogatottban.

Bár Koeman a szezon elején kéthetes pihenőt adott a fiatalnak, ez nem vette elejét annak, hogy sérüléseket szedjen össze.

Bár Pedri nem fog pályára lépni a vasárnapi Clasicón, az biztos, hogy a következő szezonokban meghatározó szerepe lesz a mérkőzésen, miután nemrég 2026-ig meghosszabbította szerződését a katalánokkal.