Clouds
21 Budapest
Dollár
359,41 Ft
Euró
390,62 Ft
Font
445,58 Ft
Bitcoin
23,120 $

Paris Hilton már nagyon készül a szilveszterre (fotók)

Fotó: Paris Hilton amerikai közéleti személyiség, a Hilton-szállodalánc egyik örökösnője a Daily Front Row divatmagazin díjainak kiosztó ünnepségén Beverly Hills-ben 2022. április 10-én. MTI/EPA/Carloine Brehman
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Van egy tippünk arra, hogy Paris Hilton inkább szórakozni fog szilveszterkor, minthogy korán lefeküdjön aludni.

Paris Hilton nagyon régóta meghatározó alakja és karaktere a sztárok világának. Tegyük hozzá, teljesen jogosan, hiszen minden tulajdonsággal rendelkezik ahhoz, hogy világsztárként tekinthessünk rá.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Már a vezetékneve is erős, és rengetegen követik, szerte a világon, hol divatban, hol viselkedésben. Valahogyan mindig megpróbálják őt utánozni, ami azért valljuk be, inkább tűnik lehetetlen küldetésnek.

Paris egy nagyon is egyedi karakter, többek között emiatt is követik már több mint 21,3 millióan az Instagram oldalán. Nyilván nem ebből él, de ezek már olyan számok, amikkel szép összegeket lehet keresni.

Sokszor nem is feltétlen az határozza meg, hogy kinek, hány millió követője van, mert fontosabb az elérés, illetve maga a vásárlói réteg. Emiatt is lehet akár egy kisebb oldal sokkal értékesebb, mint egy lényegesen több követőt számláló.

Szóval mindez összetett, akárcsak Paris karaktere, akiről megint nagyszerű divatfotók készültek, kicsit hangolván a szilveszteri csillogásra. Már nem kell sokat várnunk a nagy pillanatra, amikor átlépünk 2023-ba, és mindent magunk mögött hagyunk, amire nincs szükségünk.

Még több bulvár: Farm VIP 3: Schobert Norbi már elkönyvelte, hogy vége van