Dollár
430,59 Ft
Euró
411,77 Ft
Font
455,54 Ft
Bitcoin
18,955 $

Ilyen szexin is csak Paris Hilton tud rollerezni (fotók)

Fotó: Paris Hilton amerikai közéleti személyiség, a Hilton-szállodalánc egyik örökösnője a Daily Front Row divatmagazin díjainak kiosztó ünnepségén Beverly Hills-ben 2022. április 10-én. MTI/EPA/Carloine Brehman
not image

Hujber Dávid

2022. június 15. - 23:49

Nem gondoltuk, hogy valaha is ilyen szettben fogjuk rollerezni látni Paris Hiltont, aki a 40-es éveiben is tökéletesen hozza a karakterét.

Paris Hilton kikerülhetetlen figurája a sztárvilágnak, nincs olyan ország, ahol ne rajonganának érte. Nem is csoda, mert a 90-es évek közepe óta ismert, és már akkor rendkívül népszerű volt, nemcsak örökösként.

Soron kívül Deutsch Tamás: a baloldal továbbra is a magyarok ellen dolgozik 

Sokan bántották emiatt, mai napig rengeteg támadást kap, de ő inkább a saját életét éli, és nem azt, amit mások akarnak ráerőltetni. Jól teszi, mert így önmaga lehet, és nem kell azzal foglalkoznia, hogy megfeleljen másoknak.

Nem sok értelme van, mert mindig fontosabb, hogy igazán önmagunk tudjunk lenni. Ha nem vagyunk azok, boldogok sem vagyunk, és ez megint egy olyan állítás, amivel nemigazán lehet vitatkozni.

Tóth Gabi megmutatta a reggeli arcát, mindenfajta filter nélkül

Ahogyan azzal sem, hogy a 41 éves világsztár bármilyen helyzetben szexi és vonzó tud lenni. Nemrég Britney Spears esküvőjén jelent meg, aki egyúttal az egyik legjobb barátnője is, mindig kitartottak egymás mellett.

Lapozó: 1 2