Ebben a ruhában bulizott Paris Hilton Britney Spears esküvőjén (fotók)

Fotó: Instagram/Paris Hilton
not image

Hujber Dávid

2022. június 12. - 00:04

Paris Hilton is nagyon elegáns volt, egy divatos fekete ruhában villantott egyik legjobb barátnője esküvőjén, akit történetesen Britney Spears-nek hívnak.

Az elmúlt két évben több mint őrültté vált a világunk, kezdve a koronavírussal, az ukrajnai háborúval, a magas árakkal, és még sokáig folytathatnánk a sort. Nagyon rövid időn belül vált sokkal élhetetlenebbé a Föld, amit az emberek csak maguknak köszönhetnek.

Közben egyre mélyebbre zuhan a társadalom, és a különbségek is sokkal nagyobbak. A hírességek világát is elérték ezek a változások, rengeteg pár ment szét, megcsalásokra derült fény, különösen az utóbbi hónapokban.

A magyar celeb világban is sok változás történt kapcsolat fronton, de a külföldi hírességek szintén kitettek magukért. Az utóbbi időben igen sokat meztelenkedő Britney Spears például feleség lett, és igyekezett ennek megadni a módját.

Gyuricza Dóri egyszerűen odavan a kislányáért és Rácz Jenőért

Nem lehetett kérdés, hogy az egyik legjobb barátnője, Paris Hilton is ott lesz a partin, aki szintén nemrég ment férjhez. A különleges eseményen ugyan nem voltak túl sokan, világsztárokból biztosan nem volt hiány.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.