Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

Ebben a ruhában bulizott Paris Hilton Britney Spears esküvőjén (fotók)

Paris Hilton is nagyon elegáns volt, egy divatos fekete ruhában villantott egyik legjobb barátnője esküvőjén, akit történetesen Britney Spears-nek hívnak.

Fotó: Instagram/Paris Hilton
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt két évben több mint őrültté vált a világunk, kezdve a koronavírussal, az ukrajnai háborúval, a magas árakkal, és még sokáig folytathatnánk a sort. Nagyon rövid időn belül vált sokkal élhetetlenebbé a Föld, amit az emberek csak maguknak köszönhetnek.

Közben egyre mélyebbre zuhan a társadalom, és a különbségek is sokkal nagyobbak. A hírességek világát is elérték ezek a változások, rengeteg pár ment szét, megcsalásokra derült fény, különösen az utóbbi hónapokban. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

A magyar celeb világban is sok változás történt kapcsolat fronton, de a külföldi hírességek szintén kitettek magukért. Az utóbbi időben igen sokat meztelenkedő Britney Spears például feleség lett, és igyekezett ennek megadni a módját.

Gyuricza Dóri egyszerűen odavan a kislányáért és Rácz Jenőért

Nem lehetett kérdés, hogy az egyik legjobb barátnője, Paris Hilton is ott lesz a partin, aki szintén nemrég ment férjhez. A különleges eseményen ugyan nem voltak túl sokan, világsztárokból biztosan nem volt hiány.

Lapozó: 1 2

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.