Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Paris Hilton megmutatta a kisbabáját (fotók)

Fotó: EPA/CAROLINE BREHMAN
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan vártak erre a bizonyos pillanatra, amikor is Paris Hilton megmutatja a kisbabáját, aki béranyától született.

Paris Hilton egy ideje várt és vágyott arra, hogy édesanyává váljon, ami csodálatos dolog. Át szerette volna élni ezeket a pillanatokat, és megtapasztalni, milyen édesanyának lenni, illetve az azzal járó kihívásokat.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Nem mindenki életében adatik meg mindez, máskor pedig, ha igen, nem természetes úton. Nos, Hilton az utóbbi anyák közé sorolható, mert végül béranya hozta világra az első gyermekét, akinek nagyon örült a család.

A rajongók is tudhatták, nem Paris hordta ki a gyermeket, mivel semmilyen jel nem utalt arra, hogy babát várna. Nem volt nagy a pocakja, és bejelentést sem tett, így sejtették az emberek, hogy béranyától van a baba

Ettől függetlenül a gyermek ugyanúgy meg fog kapni mindent, és Hilton édesanyaként élheti tovább az életet. A tökéletes formának örvendő világsztár már élvezi az anyaságot, és most megosztotta azokat a fotókat, amikre mindenki várt.

A baba még rendkívül pici, a büszke édesanya és apuka pedig igazán boldog. Nem sokkal a bejegyzés posztolása után özönleni kezdtek a gratulációk, várhatóan az elmúlt időszak egyik legnépszerűbb posztja lesz.