Dollár
393,50 Ft
Euró
411,83 Ft
Font
477,36 Ft
Bitcoin
17,001 $

Párharc: Tücsi nagyon ideges lett, így még nem láthattuk (videó)

Fotó: TV2
not image

Hujber Dávid

2022. november 1. - 14:52

Nem mindenkinek szimpatikus Tücsi karaktere, aki nehezen viselte a vereséget, minden az arcára volt írva, de a Párharc már csak ilyen.

Folytatódik a celebek harca a Párharcban, de ezúttal is Varga Viktorék voltak a jobbak, ami nagyon rossz hír G.w.M. csapatának. Egymás után veszítik el a játékokat, és ez nemcsak lelkileg, illetve mentálisan jelent rosszat.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Hamarosan párbajozni fognak, és mivel az ellenfél volt a jobb, kényelmes helyzetből várhatják a folytatást. Ezzel szemben Kulcsár Edináéknak van miért izgulniuk, és ha nem kapcsolnak feljebb, hamar véget érhet számukra a játék.

Tücsi nagyon határozottan állt oda a helyesírási verseny rajtjához, ám hiába. Edinához hasonlóan ő sem tudta legyőzni Monoki Lehelt, aki köszönte a lehetőséget, és ezzel megszerezte a győzelmet a csapatának.

Stohl András diktált, és a szöveget csak helyesen be kellett gépelniük a sztároknak. Ennyi volt a feladatuk, nem több, ami egyszerűnek tűnhetett, ám stresszhelyzetben megint másképpen működik az agy.

Curtis nem beszél Majkával, szerinte ki sem kellett volna békülniük

Tücsi elismerte, ideges a vereség miatt, miután az csak egyetlen egy vesszőn múlott. Lehel élvezte a csatát, szerinte az ellenfele ügyes volt, ám ez láthatóan nemigazán hatotta meg, csak a vereségre tudott gondolni.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.