Clouds
21 Budapest
Dollár
344,85 Ft
Euró
371,15 Ft
Font
432,17 Ft
Bitcoin
26,799 $

Párharc: Somhegyi Krisztián patkányokkal, Dr Brs csótányokkal küzdött

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hamarosan kiderül, ki az a páros, aki számára véget ért a Párharc, és nem kizárt, hogy drámaiak lesznek a körülmények.

Időközben kiderült, hogy ki az a páros, akik szembe fognak nézni DR BRS-ékkel a Párharc második évadának első párbaján. A szavazás alatt szinte mindenki Somhegyi Krisztiánékat jelölte meg, köszönhetően annak is, mert tudták jól, DR BRS-ék ezt akarják.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A híres DJ és kedvese egy igazán kemény párbajt szerettek volna, így hamar elvetették azt az opciót, hogy Kozsóékkal párbajozzanak. Kozso is főszerepet kap, hiszen bejelentéssel készül, és úgy tűnik, valami egészen váratlan dolog történik.

Hamarosan ezt is megtudhatjuk, akárcsak azt, hogy kiknek kell elhagyniuk a villát, már az első párbajon. A többség előzetesen Krisztináékat tartották a verseny nagy esélyesének, ám eddig messze nem hozták a várt szintet.

A párbajon viszont bármi megtörténhet, és bárki is búcsúzzon, sajnálhatja, mert még igencsak izgalmas kihívások, feladatok várnak a versenyzőkre. A párbajon pedig többek között patkányokkal és csótányokkal is találkozhattak a párbajozók.

Alább erről nézhettek meg egy felvételt, amiben azt látni, hogy Krisztián kapta a patkányokat, addig DR BRS-nek csótányok jutottak. Egyik verzió sem jobb a másiknál, viszont félre kellett tenniük az undort, a félelmet.