Dollár
392,71 Ft
Euró
406,85 Ft
Font
471,67 Ft
Bitcoin
16,899 $

Párharc: kutyatámadás érte az egyik celebet, azonnal földre vitték (videó)

Fotó: TV2
not image

Hujber Dávid

2022. október 29. - 13:21

Sofi ezelőtt nem volt ilyen helyzetben, és valószínűleg többet nem is szeretne, már csak amiatt sem, mert a jól kiképzett kutyák azonnal földre vitték.

A Párharc stábja maximálisan odafigyelt a biztonságra, hogy senkinek ne essen baja az akciók során, mert ezek valóban kemény feladatok. A nézők sokszor ebből csak másodperceket látnak, amiket azonban hosszú biztonsági előkészületek és tervezések előznek meg.

Soron kívül A Bizottság támogatja, hogy Magyarország megkapja a helyreállítási alap pénzeit

Ettől is olyan élvezetes a műsor, mert azok, akik kicsit más szemmel is nézik, láthatják, hogy mennyire össze van rakva. A Párharc első magyarországi évad már most nagyot szólt, és bízhatunk abban, hogy lehet folytatás.

A legutóbbi adásrészben minden eddiginél több volt az akció, és nemcsak amiatt, mert felgyújtották G.w.M-et, vagy épp Kulcsár Edina sokkot kapott az akváriumban, ahol nem volt egyedül.

Két kutya is főszerepbe került, akik természetesen profik, számos kiképzésen vettek részt, és pontosan tudják, mi a dolguk. Minden alkalommal úgy látták el a feladatukat, ahogyan az ki volt adva, igazi profiként.

Sofi is ott kapták el, ahol szokták, kézre mentek, majd azzal a lendülettel földre is vitték. Ezek után pláne el tudja képzelni az ember, mi történik azokkal a bűnözőkkel, akik ilyen kutyákkal találják szembe magukat és ellenkeznek.

Párharc: Gáspár Evelin tényleg belepisilt a jéghideg vízbe? (videó)

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.