Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,606 $

Párharc: „ez már járt” Kulcsár Edináéknak

Fotó: TV2

Takács Petra

2022. október 22. - 08:32

Monoki Lehel és Gyenesei Leila egyre nehezebb helyzetben találhatják magukat Kulcsár Edina és G.w.M. miatt, akik nemcsak erősek, taktikusak is.

Lehel és Leila párosa működhetett is volna a legutóbbi játék során, de mivel kipécézték őket, nem volt nagy esélyük a győzelemre. Végül az utolsó helyről várhatják a folytatást, és benne van a pakliban, hogy kiesnek.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Rendkívül nehéz helyzet most az övék, miközben teljesen elbeszélnek egymás mellett Kulcsár Edináékkal. A szépségkirálynőnek nem tetszett Leila stílusa a játék alatt, addig a klasszis sportolónak pedig az, amit velük csinálnak.

Fordított esetben másképpen reagált volna, nemigazán értik, miért döntöttek így a rapperék. Ugyanakkor tudják, hogy innentől kezdve semmilyen szövetségre nem számíthatnak velük, míg G.w.M-ék nagyon erősek.

Lehel szerint nem ez lett volna a játék végeredménye, ha nem pécézik ki őket az elején, de ilyen a játék. Egy szabály sem tiltja ezt a fajta taktikai döntést, bár ettől még nekik nem lesz jobb, és rövidesen válaszolniuk kell.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2