Dollár
390,86 Ft
Euró
407,94 Ft
Font
472,81 Ft
Bitcoin
16,245 $

Párharc: Kulcsár Edina szerelme, G.w.M. nyilatkozott a műsorról

Fotó: Instagram/Párharc
not image

Hujber Dávid

2022. október 4. - 00:02

G.w.M. mondott pár szót a Párharcról, amiben közösen szerepelt Kulcsár Edinával, élete szerelmével, aki várandós tőle, hamarosan közös családjuk is lesz.

Mint arról korábban beszámoltunk, hamarosan indul a TV2 új műsora, a Párharc, amiben sztárpárok csapnak össze egymás ellen. A csatorna sokáig titokban tudta tartani a produkciót, és azóta már a névsor is ismert.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

Kulcsár Edina és G.w.M. is igent mondott, ami igazán a rappertől lehet meglepetés, mert tudatosan utasította el az ilyen jellegű műsorokat. Most azonban kivételt tett, és nem bánta meg, mert nagyon élvezte a kalandot a szerelme oldalán.

„Én nem vagyok alapjáraton egy tévénéző ember, de ez akkora műsor lett, hogy egyszerűen zseniális!” – írta izgatottan a posztjában G.w.M., aki már alig várja, hogy elkezdjék levetíteni a Párharc epizódjait, és kívülről is lássák magukat.

„Tudatosan, lassan már tizedik éve utasítottam folyamatosan vissza az ilyen jellegű felkéréseket, de nagyon örülök annak, hogy itt adtam be a derekam, egy ilyen műsornál, mint a Párharc!” – folytatta a híres rapper, és csak ajánlani tudja a műsort, mert lesznek benne olyan pillanatok, amikre nem számítanánk.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.