Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Párharc: megvan a második páros, aki kiesett a versenyből (videó)

Fotó: TV2
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Megvan a Párharc második évadának legújabb kiesője, újabb páros hagyta el a játékot.

Túl vagyunk a Párharc második párbaján, és ezúttal valóban az búcsúzott, aki elbukta a játékot. Ezelőtt DR BRS-ék estek volna ki Somhegyi Krisztiánék ellen, viszont Kozso és párja úgy döntött, átadja a lehetőséget.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyhatja el a kórházat Ferenc pápa

Ez volt az eddigi legdrámaibb csavar a Párharc második évadában, de még sok van hátra. Geri és Trixi is csavart egyet a sztorin, mivel bejelentették, hogy ők szeretnének párbajozni a már biztos párbajozó Adolfék ellen.

Ennek nem személyes okai vannak, hanem egyszerűen Trixi kissé elgyengült lelkileg, és úgy érzi, szüksége van a párbajra, hogy magának is bizonyítson. Stohl András viszont közölte, ettől még szavazniuk kell a versenyzőknek, Trixiék nem kapják meg automatikusan a helyet a párbajban.

Egy párosnak véget ért a játék

Végül Geriék vágya teljesült, mert más helyzetben valószínűleg Krisztiánék mentek volna, akiket a játék elejétől ki akarnak tenni a játékból. Nehéz volt megmondani, hogy ki az esélyesebb páros, de talán Adolfék lehettek valamivel előrébb.

Egy igazán izgalmas, látványos és komplex labdás párbajt rendeztek a készítők. Fej-fej mellett haladtak a párbajozók, és mind a négy játékoson nagyon sok múlott, komoly szükségük volt a kézügyességükre.

Annyira szoros volt a küzdelem, hogy hirtelen-halálra került sor, amit Adolfék húztak be, tehát versenyben maradhatnak. Rácz Gergőék viszont csomagolhatnak, számukra véget ért a játék.