Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $

Párharc: így ugrott ki G.w.M. egy helikopterből, Kulcsár Edina is akcióba lendült

Fotó: Instagram/Párharc
not image

Hujber Dávid

2022. október 3. - 14:30

Október 17-től kezdik el vetíteni a TV2 egyik legújabb produkcióját, amit már hosszú hetekkel ezelőtt leforgattak, még a nyári időszakban.

A TV2 nem viccel, önti magából a műsorokat, ami természetesen remek hír a nézők számára. Jelenleg is fut a Séfek Séfe a hétköznapokon, míg a hétvégéken ott van a Sztárban Sztár leszek! 2022-es évada.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

Ez azonban még mind semmi, mert ezen a héten elindul a Dancing with the Stars harmadik évada, jönnek az élő adások a tehetségkutatóban, valamint szintén úton van az Ázsia Expressz és az új A Nagy Ő.

A Párharcról pedig még nem is beszéltünk… Az egyik legizgalmasabb versenynek ígérkezik, amin belül sztárok küzdnek meg egymással, pontosabban mondva sztárpárok, és ez már önmagában rendkívül érdekessé teszi a helyzetet.

Kulcsár Edina és G.w.M. is igent mondott, akik akkor még csak nem is sejtették, hogy hamarosan a közös babájukat fogják várni. Emiatt Edina kiszállt a DWS3-ból, de előtte természetesen a Párharcot leforgatták vele, mert akkor még nem volt áldott állapotban.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.