Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

Párharc: G.w.M. már érezte, hogy megfullad (videó)

Fotó: TV2
not image

Hujber Dávid

2022. október 31. - 15:56

A rapper igyekezett kitartani a végsőkig, miközben Kulcsár Edina nagyon aggódott érte, hiszen közelről láthatta, hogy a párja milyen szenvedésen megy keresztül.

A Párharc nem egy eltúlzott műsornév, valóban kemény harc folyik a párok között, és olyan játékokon vesznek részt, mint még soha ezelőtt. A tét óriási, de amikor a pályán vannak a celebek, semmi másra nem gondolnak, csak a cél teljesítésére.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Miután olyan komolyak a feladatok, igazán nem is járhat más a fejükben, idejük sincs rá. Ezek pedig rendkívül kemény kihívások, miközben megküzdenek a tűzzel és a vízzel egyaránt, ami sosem egyszerű.

Láthattuk, hogy milyen akciódús volt, ahogyan G.w.M. ide-oda rohangált a lángoló ruhában, amit újra és újra át akart volna élni. Nos, a víz alatti élményre már nem fogja ezt mondani, melyről úgy fogalmazott, azt érezte, hogy megfullad.

Monoki Lehel párja, Gyenesei Leila ellen küzdött meg, és nem volt egyszerű dolga. A rapper azonban nem az a karakter, aki bármit is könnyen feladna, és nem is tett így, inkább küzdött, harcolt, ameddig csak lehetett.

Curtis elmondta, miket érzett néha a harmadik csík után

Kulcsár Edina nagyon aggódott, nem látta még így G.w.M.-et, ahogyan ő sem magát. „Azt éreztem, hogy el fogok ájulni, de akkor sem fogom meghúzni azt a láncot, inkább ott elájulok, megfulladok.”

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.