Dollár
395,07 Ft
Euró
417,98 Ft
Font
484,85 Ft
Bitcoin
17,192 $

Párharc: Gáspár Evelin tényleg belepisilt a jéghideg vízbe? (videó)

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin tett egy több mint furcsa célzást erre, de ettől független is nagyon jól bírta a jeges körülményeket.

Gáspár Evelinék számára inkább jelent hátrányt, hogy később csatlakoztak a Párharc mezőnyéhez, mert addig a többiek felvették a ritmust, és megismerkedtek egymással. A fő céljuk az volt, hogy elkerüljék a második párbajt, ami végül sikerült.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Mialatt szövetséget kötöttek Kulcsár Edináékkal, Stohl András bejelentette, két csapatból fog állni a mezőny. Evelin és G.w.M. ugyanabba a csapatba került, aminek nagyon örültek, és mindketten jól teljesítettek.

G.w.M. például lángolva rohangált ide-oda, amit nagyon élvezett, addig Evelinnek egy jeges kádban kellett kibírnia négy percet. Rettentő hideg volt odabent, de mintha ez nem lett volna hatással a testére.

Még egy titkot is kikotyogott, mert azt mondta, hogy valójában belepisilt a vízbe, ami melegen tartotta. A többiek ebből semmit nem észlelhettek, azért küzdöttek, hogy ne legyen rajtuk úrrá a reszketés.

Gáspár Evelin szerelme Varga Viktorról: „Szektás a csávó”

Evelin a TV2-nek adott interjújában arról beszélt, hogy „tökre átmelegedett” a teste, és egy idő után már nem is reszketett. „Lehet azért, mert belepisiltem, hogy melegítsem magam.” – mondta nevetve, amire Attila is felnevetett. „És amúgy meleg lett a víz.”