Dollár
395,13 Ft
Euró
417,90 Ft
Font
484,78 Ft
Bitcoin
17,190 $

Párharc: az egyik sztárpár női tagja új párt akar (videó)

Fotó: Instagram/Párharc
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hedda szerint a párja nem ismeri őt eléggé, miközben gyakorlatilag mindentől fél, ráadásul negatív is, így a játékban nincs túl sok esélyük.

Csoki olyan nagy hangulatban érkezett meg a Párharc villájába, mint senki más, de ez az öröm nem tartott sokáig. Hamar elment az önbizalma, és rendkívül negatív kezdett lenni, miközben a kedvese igyekezett teljesíteni.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Ilyen hangulatban ez nem könnyű, és Heddának teljesen igaza van, kész csoda, hogy nem hagyta ott azonnal a játékot. Csoki sokkal ügyesebb is lehetne ennél, de mintha nem hinne magában, és inkább a pánikkal foglalkozna.

Emellett Heddának nagyobb lelki támogatásra lenne szüksége, akinél lehetséges, hogy hamarosan betelik a pohár. A legutóbbi párbajt el tudták kerülni, de nincs garancia arra, hogy ez a következő alkalommal is így lesz.

„Nem tudom elmondani, mi van bennem. Kérek egy új párt.” – mondta Hedda Csokinak. „Félsz a magasban, félsz a víztől, és igazából nem ismersz. Ismersz, de nem figyelsz úgy rám, ahogyan én rád.” – folytatta a fiatal lány.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2