Clouds
21 Budapest
Dollár
344,68 Ft
Euró
371,01 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
26,880 $

Párharc 2: Stohl András elárult pár kulisszatitkot a rajt előtt (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Párharc második évada még extrémebbnek ígérkezik, és Stohl András elárult pár kulisszatitkot a hamarosan rajtoló új szezonról.

Mint arról már mindenki értesülhetett, leforgatták a Párharc második évadát, méghozzá a legnagyobb titokban. Kozso a kedvesével közösen vágott neki a kalandnak, ami számukra is hatalmas élmény volt.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A Párharc műsorvezetője, Stohl András beszélt arról, műsorvezetőként sokszor kap kedvet ahhoz, hogy versenyezzen. Akárcsak a Dancing with the Starsban, a Párharcban is szívesen rajthoz állt volna a mezőnnyel, amit már tavaly is kiemelt.

„Csak kíváncsi vagyok, ha az én kis feleségem mit szólna, ha ilyen extrém dolgokat kellene bevállalni.” Hozzátette, a Párharc sajátossága, hogy nemcsak a pályákon zajlik a harc a sztárok között, hanem a villában is.

Nem titok, hogy nem mindig volt nyugodt a hangulat, és érdekes lesz látni, kik voltak jóban egymással, és kik voltak azok, akik egymást igyekezték hátráltatni. Mivel a versenyzők már láthatták az első évad eseményeit, azt gondolhatták, felkészültek az új szezonra.

Stohl ennek kapcsán jegyezte meg, hogy a stábbal azon voltak, hogy olyan dolgokat találjanak ki, amikre nem számíthattak a hírességek. „És ez sikerült is.” A sajtóeseményen bemutattak pár részletet, amik láttán András nem mindig tudott felnézni, mert nem volt könnyű látnia azokat, kemény pillanatok lehettek.