Clouds
21 Budapest
Dollár
344,90 Ft
Euró
371,19 Ft
Font
432,10 Ft
Bitcoin
27,070 $

Pápai Joci a házasságáról: nagy küzdelem áll mögöttünk

Fotó: Pápai Joci zenész, a Bárka tábor nagykövete a tábor megnyitóján a Balatonfenyvesi Református Gyermek- és Ifjúsági Üdülőben 2020. augusztus 4-én. MTI/Varga György
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ő maga megfogadta, hogy jövő januárban csak a feleségével és a gyerekeivel lesz, hiszen ők érdemlik meg legjobban az idejét és szeretetét.

Pápai Joci lassan húsz éve él házasságban, de elmondása szerint a mai napig kutatja, hogy mi a boldog párkapcsolat titka. Hozzátette, ennek kapcsán van néhány jó tippje, amire saját magát is emlékeztetni szokta, hiszen minden jó dologért meg kell dolgozni.

Soron kívül Rendőrök mentették ki az Európa-liga döntőjének játékvezetőjét a Ferihegyen

„A humor, jókedv például nagyon fontos. Mögöttünk nagy küzdelem áll, nem akarok álszent lenni, sosem voltam kifogástalan férj. Úgy gondolom, azon, hogy egy kapcsolat tartósan megmaradjon, rengeteget kell melózni”

– árulta el a Meglepetés magazinnak.

Majd az énekes arra utalt, miszerint a szerelem egy kiszámíthatatlan műfaj, ha pedig nem szeretné, hogy egy másik férfi elcsábítsa mellőle a párját, akkor nem dőlhet hátra, tennie kell azért, hogy a felesége kitartson mellette – írta az Origo.

Kiemelte, ha mindent megadunk a másiknak, amit csak tudunk, és nem tekintünk a szerelmünkre tulajdonunkként, akkor működni fog. De a legfontosabb, hogy semmit se vegyünk magától értetődőnek, mindig szánjunk időt a párunkra.

„A házasságok rettenetesen törékenyek, vigyázni kell rájuk. Mindig érdeklődni, támogatni egymást, és együtt menni előre. Például megfogadtam, hogy jövő januárban és februárban nem csinálok semmit, kizárólag a feleségemmel és a gyerekeimmel leszek”

– fogalmazott Pápai Joci.