Pápai Joci drámai vallomása a lemondott abortuszról

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. október 23. - 10:22

Joci életében voltak nehéz időszak, és olyan döntések is, amiket végül nem bánt meg, pedig csak kevésen múlt, hogy egy másik irányba induljon el.

Pápai Joci volt Hajdú Péter legutóbbi vendége a LifeTV műsorában, ahol 24 órát töltöttek el együtt a lakássá átalakított stúdióban. Sok mindenről beszéltek, többek között arról is, hogy Joci egyszer félrelépett, amely majdnem a házasságába került.

Az abortusz szintén téma volt, hiszen sok évvel ezelőtt a feleségével úgy döntöttek, hogy a rossz, kilátástalan anyagi helyzetük miatt elvetetik az első gyereküket. Végül a befizetett csekk ellenére meggondolták magukat, és soha nem bánták meg a döntésüket.

„Ez egy komoly korszak volt, mert annyi pénzünk nem volt, hogy gyalog hazamenjünk. Úgy volt, hogy az utolsó pénzünkből befizettük az abortuszt a feleségemnek, merthogy a gyerekre azért nem volt se lé, ott voltunk egy szobában, és mondtam, hogy nem.”

„Pénteken befizettük az utolsó pénzünkből az abortuszt, és hétfő… vasárnap este azt mondtuk, hogy na, ezt mi nem tudjuk valahogy megtenni, és megszületett Hanna.” – folytatta a drámai vallomását a Sztárban Sztár leszek! Mestere.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.